Založ si blog

Zlomí debata o M. M. Šimečkovi k môjmu včerajšiemu blogu rekordy?

Tak trochu som tušil, že môj včerajší blok zmobilizuje debatérov z rôznych názorových a straníckych táborov, no nečakal som až toľko reakcii. Údajne niektoré administrátor aj vymazal? Ak má mať blogovisko zmysel vo viacerých rovinách, od osobnej až po spoločenskú, tak takéto zapojenie čitateľov a zdieľanie ich názorov je veľmi užitočné. Ďakujem všetkým debatujúcim, aj tým skalným frfľošom, ktorým občas ( či väčšinou?) ich mentálne nastavenie bráni objektívnemu hodnoteniu a skĺzajú do osobných rovín aj invektív. Verím, že aj oni sa raz odhodlajú písať blogy a prejavia tak snahu prispieť svojou troškou do mlyna. Trollom želám veľa sebareflexie a odvahy prijímať informácie z rôznorodých zdrojov a vytvárať si tak svoj vlastný názor v symbióze so svojim intelektom, vzdelaním a životnými skúsenosťami, alebo si nájsť iné zdroje živobytia.

No a na záver, to čo cítia určite mnohí – v slušnej debate je možné nájsť veľa ponaučenia, dobrých námetov a nápadov pre seba, ale aj pre iných. Ak sa mýlim, prosím opravte ma.

 

Fico je premiérom“malého zbabelého národa, ktorý nikdy poriadne nebojoval“.

03.02.2024

Toto sa nedávno objavilo na internete. Autorom tejto intelektuálno historickej perly je známy novinár M.M. Šimečka. Nie, takýto človek mňa, ani mojich predkov nemôže uraziť a nahnevať. Prečo? Lebo tí , ktorí poznajú dejiny Slovenského národa a vedia čím všetkým si prešiel, kde a kedy vzdoroval, bojoval za svoju svojbytnosť a sebaurčenie sa pousmejú nad chudobou ducha [...]

Kde niet piety, niet ľudskosti.

27.01.2024

Včera som si vo večerných správach pozrel reportáž o výstavbe rodinných domov v blízkosti pamätníka v Kremničke, postavený z úcty a na večnú spomienku na zavraždených ľudí, ktorých pred koncom druhej svetovej vojny na tomto mieste nemilosrdne pozabíjali nemecké a slovenské fašistické zvery. Dnes som si o tejto výstavbe prečítal aj článok v Pravde. Mnohé [...]

Uvidíme túto sobotnú noc Michala Šimečku s vavrínovým vencom na hlave?

27.09.2023

Moji milí krajania, blog nižšie som Vám napísal 25. januára 2021. Akoby povedal môj kamarát Arnošt – PS ko jede! No a na predvolebné zamyslenie sa, o demokracii a o nás voličoch – hovnách, slová zo zverejnenej nahrávky Gorila? Nahrávka sa zhoduje s prepisom, ktorý bol zverejnený na internete v roku 2011. Nahrávka Gorily: Demokracia je na hovno systém, hovorí [...]

Kolumbijská univerzita, Palestína, Izrael

Propalestínski študenti na Kolumbijskej univerzite budú pokračovať v proteste

27.04.2024 07:51

Študenti Kolumbijskej univerzity v New Yorku, ktorí začali celoamerickú vlnu propalestínskych univerzitných protestov, sa nedohodli s vedením školy.

vojna na Ukrajine, Charkov, záchranári, ruský útok, bombardovanie

New York Times: Charkov je nezlomný. Bombardované mesto napriek strachu žije

27.04.2024 07:30

Každodenné ruské útoky u obyvateľov Charkova stupňujú obavy, ale život v meste sa nezastavil, napísal denník The New York Times.

vojna na Ukrajine, Olaf Scholz, dron

ONLINE: ISW: Zmraziť front? To je predčasné, víťazstvo Ukrajiny netreba odpisovať

27.04.2024 06:30, aktualizované: 08:05

Debaty o nutnosti zmraziť frontovú líniu sú predčasné, tvrdí americký Inštitút pre štúdium vojny.

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Dušan

Pozorujem a pokúšam sa dokonalejšie vidieť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 80
Celková čítanosť: 428106x
Priemerná čítanosť článkov: 5351x

Autor blogu

Kategórie