Založ si blog

Telefonovala mi prezidentka Čaputová!

 

To uviedol v rozhovore pre TV Markíza líder neparlamentnej strany Za ľudí Andrej Kiska a ja som sa to dnes dozvedel z novín. Údajne ho ubezpečila a vysvetlila mu, že to čo povedala v nedeľu v TV Markíza ,že by ho nevymenovala za premiéra, ak by v súvislosti s jeho obvinením v daňovej kauze KTAG bola podaná obžaloba na súd, nebolo v žiadnom prípade vyjadrenie podpory koalície PS/Spolu. Ak by Kiskovci vyhrali voľby dnes, tak by ho bez problémov poverila zostavením vlády, respektíve by ho menovala za premiéra. Kiska považuje trestné konanie voči svojej osobe za pomstu zo strany Roberta Fica. Je presvedčený, že keď je na Slovensku čo len zvyšok spravodlivosti, tak pri tomto obludnom politickom procese a Ficovej pomste k ničomu nedôjde.

P.S. Telefonuje ešte niekde prezident( ka)  štátu s obvineným šéfom neparlamentnej strany v prudko výbušnom predvolebnom čase o budúcom zostavení vlády?

 

Zlomí debata o M. M. Šimečkovi k môjmu včerajšiemu blogu rekordy?

04.02.2024

Tak trochu som tušil, že môj včerajší blok zmobilizuje debatérov z rôznych názorových a straníckych táborov, no nečakal som až toľko reakcii. Údajne niektoré administrátor aj vymazal? Ak má mať blogovisko zmysel vo viacerých rovinách, od osobnej až po spoločenskú, tak takéto zapojenie čitateľov a zdieľanie ich názorov je veľmi užitočné. Ďakujem všetkým [...]

Fico je premiérom“malého zbabelého národa, ktorý nikdy poriadne nebojoval“.

03.02.2024

Toto sa nedávno objavilo na internete. Autorom tejto intelektuálno historickej perly je známy novinár M.M. Šimečka. Nie, takýto človek mňa, ani mojich predkov nemôže uraziť a nahnevať. Prečo? Lebo tí , ktorí poznajú dejiny Slovenského národa a vedia čím všetkým si prešiel, kde a kedy vzdoroval, bojoval za svoju svojbytnosť a sebaurčenie sa pousmejú nad chudobou ducha [...]

Kde niet piety, niet ľudskosti.

27.01.2024

Včera som si vo večerných správach pozrel reportáž o výstavbe rodinných domov v blízkosti pamätníka v Kremničke, postavený z úcty a na večnú spomienku na zavraždených ľudí, ktorých pred koncom druhej svetovej vojny na tomto mieste nemilosrdne pozabíjali nemecké a slovenské fašistické zvery. Dnes som si o tejto výstavbe prečítal aj článok v Pravde. Mnohé [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

Dušan

Pozorujem a pokúšam sa dokonalejšie vidieť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 80
Celková čítanosť: 428882x
Priemerná čítanosť článkov: 5361x

Autor blogu

Kategórie