Založ si blog

Sulík bez EQ? Vojnový stav Remišovej a Kollára.

 

V nedeľnej politike na TA3 sa stretli budúci koaličníci a debatovali o aktuálnej situácii v SR v súvislosti s Covidom 19. Čo všetko sme sa okrem ich výnimočnosti dozvedeli? Diskutujúci sa pokúšali navodiť atmosféru odhodlania a záujmu vysekať nás z koronaprúseru, ba aj s dôsledkami jeho vyčíňania. Kollár s Remišovou predbehli prezidentku a niekoľkokrát vyhlásili na Slovensku vojnový stav. Ako od klasika: – Zachovajte paniku, občania.- Ak tento blog budú čítať, tak tu je pre nich vysvetlenie.

Ústavný zákon č. 227/2002 Z. z.Ústavný zákon o bezpečnosti štátu v čase vojny, vojnového stavu, výnimočného stavu a núdzového stavu.

Čl.3

(1)Vojnový stav môže na návrh vlády vyhlásiť prezident len za podmienky, že Slovenskej republike bezprostredne hrozí vypovedanie vojny alebo bezprostredne hrozí napadnutie cudzou mocou bez vypovedania vojny.

Mojej pozornosti tiež neuniklo „bratstvo“ Kollára so Sulíkom. Reakcia Richarda na kritiku a oprávnené rozhorčenie Borisa, doplnené jeho otcovským mentoringom za zneužívanie záchranárov a sanitiek čudnými indivíduami potvrdila ,aký kvalitný cement chlapi a deva použili do betónu na základy budúcej vládnej koalície.

Takto sa porozprávali:

Viete, čo je úplný hyenizmus? Keď si niekto zavolá sanitku, vymyslí si blbosť a teraz si to natáča, ako tam dojdú v tých skafandroch a teraz veľká sranda ha -ha -ha. Zatiaľ možno niekto potreboval  pomoc a nedostal. Ja by som týchto ľudí tvrdo zatváral na tri roky do basy. To je šialené!“ Na tieto Kollárove slová odpovedal predseda SaS Richard Sulík svojim typický arogantným úsmevom. „Richard, nesmej sa,  viem, že ty tomu nerozumieš, ale ja viem, čo hovorím!“ Zahriakol ho Kollár.

Šéf liberálov mudroval, že tri roky v base za to, že privolal sanitku, je nezmysel. „Nie za to, ale preto, že si robí srandu,“objasnil mu Kollár s otázkou: „Ty nemáš žiadne EQ alebo čo? Nemôžeš zavolať sanitku, ktorá môže niekde chýbať!“ Sulík ironicky dodal: „Tridsať rokov mu daj!“ 

Môj mentálny stav po odsledovaní relácie: Chvála Bohu, že žezlo v rukách drží ešte Pellegrini. ( To bude pod blogom debata.) Želám mu nech si ho Covid nevšimne a prezidentka stratí pero na podpis dekrétu pre novú vládu.

Mimochodom , Riško s rúškom vyzeráš lepšie. Ozaj, aby som nezabudol, hľadá sa Andrej – Wanted?

Celú reláciu si pozrite v archíve TA3 a urobte si svoj vlastný úsudok.

Zlomí debata o M. M. Šimečkovi k môjmu včerajšiemu blogu rekordy?

04.02.2024

Tak trochu som tušil, že môj včerajší blok zmobilizuje debatérov z rôznych názorových a straníckych táborov, no nečakal som až toľko reakcii. Údajne niektoré administrátor aj vymazal? Ak má mať blogovisko zmysel vo viacerých rovinách, od osobnej až po spoločenskú, tak takéto zapojenie čitateľov a zdieľanie ich názorov je veľmi užitočné. Ďakujem všetkým [...]

Fico je premiérom“malého zbabelého národa, ktorý nikdy poriadne nebojoval“.

03.02.2024

Toto sa nedávno objavilo na internete. Autorom tejto intelektuálno historickej perly je známy novinár M.M. Šimečka. Nie, takýto človek mňa, ani mojich predkov nemôže uraziť a nahnevať. Prečo? Lebo tí , ktorí poznajú dejiny Slovenského národa a vedia čím všetkým si prešiel, kde a kedy vzdoroval, bojoval za svoju svojbytnosť a sebaurčenie sa pousmejú nad chudobou ducha [...]

Kde niet piety, niet ľudskosti.

27.01.2024

Včera som si vo večerných správach pozrel reportáž o výstavbe rodinných domov v blízkosti pamätníka v Kremničke, postavený z úcty a na večnú spomienku na zavraždených ľudí, ktorých pred koncom druhej svetovej vojny na tomto mieste nemilosrdne pozabíjali nemecké a slovenské fašistické zvery. Dnes som si o tejto výstavbe prečítal aj článok v Pravde. Mnohé [...]

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Dušan

Pozorujem a pokúšam sa dokonalejšie vidieť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 80
Celková čítanosť: 426712x
Priemerná čítanosť článkov: 5334x

Autor blogu

Kategórie