Založ si blog

Prečo Slováci (ne)postúpia do štvrťfinále MS 2021 v hokeji?

 

-Sú ľahko vyprovokovateľní na nepovolené zákroky ( 60 trestných minút v zápase so Švajčiarskom), v oslabovkách sú pred vlastnou bránou nevýrazní, akciám súpera nebránia v ich zárodku, doťahujú, skôr clonia vlastnému brankárovi.

-Nezvládli eufóriu po troch víťazstvách a najmä po výhre s Ruskom aj vďaka „objektívnym“ médiám a predčasnému „potlapkávaniu“.

-Blokovala ich slabšia mentálna odolnosť, absentovala profesionálna pokora, herná disciplína( nedodržiavanie pokynov hlavného trénera) a elementárna slušnosť (plutie na súpera, pomstychtivosť…).

-Dánom, Švédom, Čechom , s ktorými budú ešte v skupine A hrať, tieto slabiny ukázali. Istotou k postupu do štvrťfinále je získanie ešte 4 bodov, takže…veľa rozumu, disciplíny a šťastia chlapci!

A pamätajte – majstrovský hokej vie Slovákov zjednotiť, ukázať ich pozitívne stránky, povzbudiť ich sebavedomie a silu. To Slovensko v súčasnej dobe určite potrebuje.

 

Zlomí debata o M. M. Šimečkovi k môjmu včerajšiemu blogu rekordy?

04.02.2024

Tak trochu som tušil, že môj včerajší blok zmobilizuje debatérov z rôznych názorových a straníckych táborov, no nečakal som až toľko reakcii. Údajne niektoré administrátor aj vymazal? Ak má mať blogovisko zmysel vo viacerých rovinách, od osobnej až po spoločenskú, tak takéto zapojenie čitateľov a zdieľanie ich názorov je veľmi užitočné. Ďakujem všetkým [...]

Fico je premiérom“malého zbabelého národa, ktorý nikdy poriadne nebojoval“.

03.02.2024

Toto sa nedávno objavilo na internete. Autorom tejto intelektuálno historickej perly je známy novinár M.M. Šimečka. Nie, takýto človek mňa, ani mojich predkov nemôže uraziť a nahnevať. Prečo? Lebo tí , ktorí poznajú dejiny Slovenského národa a vedia čím všetkým si prešiel, kde a kedy vzdoroval, bojoval za svoju svojbytnosť a sebaurčenie sa pousmejú nad chudobou ducha [...]

Kde niet piety, niet ľudskosti.

27.01.2024

Včera som si vo večerných správach pozrel reportáž o výstavbe rodinných domov v blízkosti pamätníka v Kremničke, postavený z úcty a na večnú spomienku na zavraždených ľudí, ktorých pred koncom druhej svetovej vojny na tomto mieste nemilosrdne pozabíjali nemecké a slovenské fašistické zvery. Dnes som si o tejto výstavbe prečítal aj článok v Pravde. Mnohé [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Dušan

Pozorujem a pokúšam sa dokonalejšie vidieť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 80
Celková čítanosť: 428276x
Priemerná čítanosť článkov: 5353x

Autor blogu

Kategórie